Ανανεώνουμε την εμφάνισή μας με το Face & Body Shimmering Bronzing Foundation που φέρνει από τώρα τη λάμψη του καλοκαιριού στην επιδερμίδα μας! Κάθε γυναίκα λατρεύει την μπρονζέ απόχρωση στο δέρμα της και επιθυμεί να την αποκτήσει άμεσα, χωρίς να εκτεθεί  στην επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου. Το LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering Bronzing Foundation της AVGERINOSCOSMETICS σε συνεργασία με την Κατερίνα Καινούριου, χαρίζει εύκολα και γρήγορα σε πρόσωπο και σώμα τη λάμψη του καλοκαιριού, χωρίς να  χρειάζεται η παραμικρή έκθεση στον ήλιο!

Φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Το LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering Bronzing Foundation προσφέρει ένα ομοιόμορφο ιριδίζον  bronzed αποτέλεσμα, όλο τον  χρόνο, χωρίς να απαιτείται η έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία UV ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση μιας πιο σμιλεμένης σιλουέτας!

Bronzed effect και ενυδάτωση σε μια μόλις εφαρμογή

Μια εφαρμογή αρκεί για να αποκτήσετε τη γοητευτική λάμψη που ονειρεύεστε, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά! Το LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering Bronzing Foundation, εκτός από την απόλυτη sunkissed όψη, προσφέρει στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση και απαλή υφή και την αρωματίζει διακριτικά με το υπέροχο άρωμα BABY TALC! Επιπλέον, η καλυπτική του σύνθεση βοηθά να κρύψετε μικρές ατέλειες και σημάδια κυτταρίτιδας.

Καθορίστε την ένταση του χρώματος που θέλετε να αποκτήσει η επιδερμίδα σας!

Το LETS SPARKLE Face & Body Shimmering Bronzing Foundation εφαρμόζεται εύκολα,  στεγνώνει άμεσα και σας επιτρέπει να φορέσετε τα ρούχα σας μετά την εφαρμογή, ενώ αφαιρείται άμεσα στο ντους. Το bronzed αποτέλεσμα που προσφέρει, διαρκεί 24 ώρες! Το καλύτερο; Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να καθορίσετε την ένταση του χρώματος που θέλετε να αποκτήσει η επιδερμίδα σας, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε!

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα:

Προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο foundation προσώπου που χρησιμοποιείτε καθημερινά  ή αναμίξτε με την ενυδατική κρέμα σώματος.

Για να τονίσετε τα ζυγωματικά του προσώπου σας ή κάποια συγκεκριμένα μέρη του προσώπου ή του σώματος σας:

Χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα στις επιθυμητές περιοχές. Επαναλάβετε την εφαρμογή για να χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη!

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα:

Εφαρμόστε απευθείας στα πόδια, τα χέρια, τους ώμους και πραγματοποιήστε ελαφρύ μασάζ με το χέρι ή με το ειδικό πινέλο για πιο ομοιόμορφη εφαρμογή.

Αποκτήστε το LET’S SPARKLE εδώ.

You May Also Like