Χάλκινη διάκριση για την καινοτόμο κρέμα προσώπου με χρώμα και SPF20

Καινοτομία, φυσικότητα και αποτελεσματική δράση. Τα βασικά ζητούμενα κάθε γυναίκας, όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου της, συναντώνται στη DD cream της AVGERINOS Cosmetics. Την καινοτόμο Kρέμα Προσώπου πολλαπλών χρήσεων με χρώμα και SPF20, η οποία διακρίθηκε με Χάλκινο Βραβείο στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του δημοφιλούς Διαγωνισμού Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTE 2021, για την πολυχρηστική vegan σύνθεσή της και το αποτέλεσμα που προσφέρει στην επιδερμίδα.

Η DD cream της AVGERINOS Cosmetics κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, αποτελώντας την ιδανική λύση για βαθιά περιποίηση, προστασία και ομοιόμορφη κάλυψη σε μία μόνο κίνηση, αφού παράλληλα λειτουργεί ως foundation – διαθέτει 3 αποχρώσεις (Light, Medium & Tan). Η σύνθεσή της είναι vegan, δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens και γλουτένη ενώ περιέχει Urban filter, AntiPollution filter και Blue light pollution filter.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση για την περιποίηση του προσώπου, καθώς συνδυάζει πολλαπλές δράσεις και οφέλη σε ένα μόνο προϊόν, όπως:

  • Ενυδάτωση
  • Σύσφιξη
  • Πρόληψη λεπτών γραμμών
  • Αντιηλιακή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία με δείκτη SPF20
  • Shine control στο ακνεικό δέρμα
  • Προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες οι ηλεκτρονικές συσκευές
  • Προστασία απο τους αέριους ρύπους
  • Χρήση ως foundation με μεσαία κάλυψη που χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα

Η διάκριση με χάλκινο βραβείο έρχεται ως ανταμοιβή στην ενδελεχή έρευνα και τους ποιοτικούς ελέγχους της AVGERINOS Cosmetics για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο και προσφέρουν πραγματικό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοποίηση πρώτων υλών φιλικών προς την επιδερμίδα αλλά και τη φύση.

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου. Τα PRIX DE BEAUTÉ τελούν υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπου Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), με στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων. 

Ανακαλύψτε τη DD cream στο www.avgerinoscosmetics.gr και στα καταστήματά μας:

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 ☎️ 210 8086316
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like