3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ 1!

Με βασικό μόττο την έννοια του «Skin perfection», η εταιρία AVGERINOS COSMETICS παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο προϊόν 3 in 1, μία Κρέμα Προσώπου, Ματιών & Primer, εγκαινιάζοντας μία νέα προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. 

Μία ανάλαφρη κρέμα ημέρας με σύνθεση που αποτελείται από 91% συστατικά φυσικής προέλευσης και προσφέρει 3 δράσεις σε μία μόνο εφαρμογή:

  • Μακροπρόθεσμη ενυδάτωση στο πρόσωπο και την περιοχή των ματιών.
  • Προστασία απο την έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των smartphones και των υπολογιστών
  • Εξομαλύνει ατέλειες και λειτουργεί ως το ιδανικό primer πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους παρέχει ενυδάτωση σε βάθος που διαρκεί, ενώ δρα και σαν αντιγηραντικό συστατικό – διεγείρει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, αλλά και ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το γλυκογόνο θαλάσσιας προέλευσης λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό συστατικό που εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και συγχρόνως προλαμβάνει την αύξηση εκείνων που οφείλονται στην ηλεκτρονική ρύπανση. Έτσι προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες των κυττάρων της και την πρόωρη γήρανση που προκαλούν η καθημερινή έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών.

Το εκχύλισμα των καρπών του Οξυφοίνικα ή Ταμάρινδου (tamarindus indica) ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς των κυττάρων, προλαμβάνοντας την εμφάνιση ερεθισμών και προστατεύει την επιδερμίδα από το περιβαλλοντικό στρες.

Η αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε προστατεύει τις πρωτεΐνες των κυττάρων του δέρματος από το οξειδωτικό στρες, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό αποτρέποντας την αφυδάτωση της επιδερμίδας.

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση χωρις parabens και γλουτένη. Περιέχει Blue light filter.

Κυκλοφορεί σε φιάλη 50ml.

Ανακαλύψτε την εδώ.

You May Also Like