Νεανική, λαμπερή όψη, σε δύο μόνο βήματα!

Η YOUTH MASK είναι μία μάσκα Ομορφιάς σε δύο φάσεις: Λοσιόν και Μάσκα Προσώπου. Τα οξέα φρούτων προσφέρουν μία πιο ελαφριά και όχι μηχανική απολέπιση, χαρίζοντας λαμπερή, νεανική όψη από την πρώτη εφαρμογή!

1) Το πρώτο βήμα είναι η λοσιόν με οξέα φρούτων, γαλακτικό οξύ, γλυκολικό οξύ και αλλαντοϊνη, για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και άμεση λείανση και λάμψη του προσώπου. Χρησιμοποιείται πάντα βράδυ, ακόμη και καθημερινά, απλώνοντάς τη στην επιδερμίδα με ένα βαμβάκι, μετά τον καθαρισμό του προσώπου.

2) Το δεύτερο βήμα είναι η μάσκα προσώπου με οξέα φρούτων και βιταμίνες Α + Ε που τονώνουν την επιδερμίδα, χαρίζουν λεύκανση και κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό και φωτεινό. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά το βράδυ, ώστε να επωφεληθούμε από τη δράση της κατά τη διάρκεια του ύπνου και να έχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα το επόμενο πρωί.

Χρησιμοποιείστε την έως και 3 φορές την εβδομάδα, πάντα βράδυ, ειδικά πριν από κάποια σημαντική περίσταση που επιθυμείτε να δείχνετε λαμπερή και ανανεωμένη!


Eίναι Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens & gluten free.

Παρακολουθήστε τη μοναδική Κατερίνα Καινούργιου να μιλάει για την αγαπημένη της YOUTH MASK από AVGERINOS COSMETICS και μάθετε πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σωστά για ένα απόλυτα λαμπερό, ανανεωμένο και ξεκούραστο look!

Ευχαριστούμε την εκπομπή «Ευτυχείτε» και το OPEN tv για τη φιλοξενία.
Αποκτήστε τη YOUTH MASK εδώ.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *