Ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!

Beauty alert! Η πιο hot άφιξη της σεζόν έχει το όνομα AVGERINOS COSMETICS!  Η Ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών που ξεχωρίζουν οι influencers και επιλέγουν οι πιο «ψαγμένες»beauty lovers, σας καλωσορίζει στο ΝΕΟ κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 21 στα Μελίσσια και το οποίο εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς σε talk of the town. Το νέο beauty spot της Αττικής υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν υπέροχο κόσμο ομορφιάς και αρωματοθεραπείας, μέσα από φυσικά προϊόντα με πιστοποιημένες VEGAN συνθέσεις και ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει το 98%!

Το ΝΕΟ κατάστημα AVGERINOS COSMETICS αποτελεί μία στρατηγικής σημασίας ιδιωτική επένδυση, η οποία εκτείνεται σε 800 τ.μ και εντυπωσιάζει με τη minimal αισθητική και τα premium vibes που αποπνέει, ακολουθώντας πιστά τα υψηλά standards που έχει θέσει η εταιρία από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της. Kάθε beauty corner αποτελεί και μια νέα εμπειρία για τον επισκέπτη αφού είναι αφιερωμένη στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιδερμίδας: ενυδάτωση και προστασία προσώπου και σώματος, περιποίηση μαλλιών, αντηλιακή προστασία, χαλάρωση και αναζωογόνηση καθώς και περιποίηση της αντρικής επιδερμίδας.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος σας περιμένει για να επιλέξετε μαζί τα musthaves για το καθημερινό σας skincare αλλά και τα bestsellers που θα αποτελέσουν τις πιο πρακτικές προσθήκες στο beauty νεσεσέρ σας. Εδώ θα ανακαλύψετε τα star products της εταιρίας, θα γνωρίσετε τις 8 signature αρωματικές σειρές του brand και θα βρείτε μοναδικές προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κύριος στόχος της ΑVGERINOS COSMETICS παραμένει η δημιουργία μίας ολιστικής εμπειρίας ομορφιάς και χαλάρωσης για τους πελάτες της. Μέσα από μοναδικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής (στρες, πολλές ώρες εργασίας, λιγότερος χρόνος για τον εαυτό μας), προσφέρει πραγματικό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοποίηση πρώτων υλών φιλικών προς την επιδερμίδα αλλά και τη φύση.

#AvgerinosCosmetics #avgerinos_classy_girls

Shop online στο www.avgerinoscosmetics.gr  & στα καταστήματά μας:


📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ️ 210 6820844

📍 Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 ️ 210 8086316

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ️ 210 2796238

You May Also Like