Μία σχέση αλληλοβοήθειας και ανθρωπιάς που συνεχίζεται. Η οικογένεια της AVGERINOS COSMETICS εξακολουθεί με μεγάλη χαρά και σεβασμό να βρίσκεται δίπλα στους εθελοντές συνανθρώπους μας που συμβάλλουν στην προστασία και την προφύλαξη της πράσινης περιοχής του Υμηττού.

Με τον ανθρωπιστικό οργανισμό @humanitygreece, η Ιδιοκτήτρια της AVGERINOS COSMETICS Χριστίνα Αυγερινού, βρέθηκε κοντά στους εθελοντές δασοπυροσβέστες του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού – ΣΠΑΥ, προσφέροντας τα είδη πρώτης ανάγκης για τα φαρμακεία τους.

Η ενεργός δράση της AVGERINOS COSMETICS δεν σταματά! Το φαρμακείο AVGERINOS PHARMACY και η Χριστίνα Αυγερινού, φρόντισαν για την παράδοση υλικών, ειδών πρώτης ανάγκης και αντηλιακών σε όλα τα Πυροφυλάκεια για τις εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού – ΣΠΑΥ, γύρω από τον Υμηττό.

Όλοι εμείς στην οικογένεια της AVGERINOS COSMETICS στεκόμαστε κοντά στους ήρωες που προστατεύουν τον Υμηττό μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *