Αν υπήρχε συνώνυμο για το (ελληνικό) καλοκαίρι, αυτό δεν θα ήταν άλλο από τη φράση «sexy ηλιοκαμένη επιδερμίδα»! Tο μοναδικό αυτό εφέ που χαρίζει στην επιδερμίδα μας ο καλοκαιρινός ήλιος, είναι το κλειδί για τις πιο sexy εμφανίσεις. Το ιδανικό σενάριο βέβαια θα ήταν να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το αποτέλεσμα χωρίς να απαιτείται έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία!

Μία beauty ευχή που γίνεται πραγματικότητα με το star product μας LET’S SPARKLE! Λάμψη, ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα με ένα μόνο προϊόν! Το Let’s Sparkle χαρίζει το πιο sexy bronzed αποτέλεσμα στο πρόσωπο και το σώμα, για ηλιοκαμένο εφέ χωρίς έκθεση στον ήλιο!

Tips για το πιο εύκολο self-tan στο σπίτι!

  1. Φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι καθαρή και σωστά ενυδατωμένη πριν την εφαρμογή του Let’s Sparkle. Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το Face Scrub ή το Scrub Σώματος ώστε το δέρμα σας να είναι λείο και super ενυδατωμένο.
  2. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, μπορείτε να αναμείξετε το προϊόν είτε με την κρέμα προσώπου σας είτε με την κρέμα σώματος.
  3. Για πιο εντυπωσιακό και ηλιοκαμένο αποτέλεσμα κάλυψης κάντε την εφαρμογή απευθείας στα εμφανή σημεία όπως πόδια, τα χέρια, ντεκολτέ με τα χέρια σαν highlighter!
  4. Χρησιμοποιήστε το ειδικό πινέλο Let’sSparkle για ακόμα καλύτερη και πιο ομοιόμορφη εφαρμογή!
  5. Όσα περισσότερα στρώματα εφαρμόζετε τόσο περισσότερο θα λάμψετε!

Ανακάλυψε το Let’s Sparkle.

Ανακάλυψέ το online στο www.avgerinoscosmetics.gr και στα καταστήματά μας:

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 ☎️ 210 8086316
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *