Μία γυναίκα και το άρωμά της… Μια ιστορία αιώνιας αγάπης!

Απόλυτα αγαπημένo και διαχρονικώς must-have της καθημερινότητάς μας, το άρωμα, είναι εκείνη η λεπτομέρεια που λειτουργεί ως “υπογραφή” μας και σφραγίζει κάθε στιγμή. Από ανάλαφρα και λουλουδάτα μέχρι πιο έντονα και σαγηνευτικά, τα αρώματα που επιλέγουμε θέλουμε να διαρκούν όσο περισσότερο γίνεται χαρίζοντάς μας τη μοναδική τους αύρα.

Πώς θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο;

  1. Ψέκασέ το στα σημεία που υπάρχει παλμός όπως το εσωτερικό των καρπών, το σημείο πίσω από τα αυτιά αλλά και η πίσω πλευρά των γονάτων!
  2. Φρόντισε στο σημείο που θα ψεκάσεις το άρωμα η επιδερμίδα σου να είναι καλά ενυδατωμένη καθώς έτσι θα “συγκρατήσει” για περισσότερη ώρα τις νότες του αρώματος.
  3. Για πιο έντονο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια, εφάρμοσε πρώτα μία ενυδατική κρέμα της ίδιας σειράς με το άρωμά σου!
  4. Μην τρίβεις τα σημεία που ψεκάζεις το άρωμα καθώς έτσι καταστρέφονται οι νότες που περιέχει και δεν αναδεικνύονται σωστά.
  5. Επίλεξε αρώματα με υψηλά ποσοστά φυσικότητας και αιθέρια έλαια – στην AVGERINOS COSMETICS θα βρεις 6 διαφορετικά αρώματα για να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *