Γρήγοροι ρυθμοί, έντονο στρες, κούραση και αρνητικές σκέψεις είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία της καθημερινότητας που κάνουν την ανάγκη για χαλάρωση… επιτακτική!

Από τις αγαπημένες μας σκηνές σε ταινίες και σειρές μέχρι αποσπάσματα από βιβλία και μυθιστορήματα, ένα πλούσιο, χαλαρωτικό bubble bath είναι πάντα μία ευχάριστη λύση. Εάν νιώθεις ότι χρειάζεσαι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, τότε το ζεστό μπάνιο είναι η ιδανική επιλογή προκειμένου να γεμίσεις ενέργεια αλλά και μία μικρή επιβράβευση για όσα καταφέρνεις καθημερινά.

Τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου είναι  απλά.

  • Φρόντισε ο χώρος να είναι minimal & clean ώστε να θυμίζει όσο περισσότερο γίνεται ένα home spa.
  • Μερικά αρωματικά κεριά θα δημιουργήσουν το απαραίτητο mood και cozy ατμόσφαιρα.
  • Let the music play! Επίλεξε μία χαλαρωτική λίστα από το Spotify για να εντείνεις ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία.

Όλα τα παραπάνω αξίζει να συνοδεύονται από το ιδανικό αφρόλουτρο που θα ολοκληρώσει την πιο πολυτελή εμπειρία bubble bath στο σπίτι! Δροσερά, αναζωογονητικά και με συστατικά φυσικής προέλευσης για βαθύ καθαρισμό, αποτοξίνωση και διακριτική ευωδιά, τα shower gels AVGERINOS COSMETICS κυκλοφορούν σε 8 εξαιρετικά αρώματα Baby Talc, Queen, My Musk, Perla, Coco Dream, Avra, Stars και Hammam ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα. Σούπερ ενυδατικά, θα χαρίσουν πλούσια bubbles ενώ βγαίνοντας από το μπάνιο, θα νιώθεις σαν να φοράς πραγματικά άρωμα!

Για να γνωρίσεις καλύτερα τα vegan, με ελληνική υπογραφή shower gels δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στην κατηγορία Deals of 2 και να επιλέξεις τον αγαπημένο σου συνδυασμό με 2 αφρόλουτρα στην exclusive τιμή των €19,80 το σετ!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *