Vegan and proud! Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η AVGERINOS COSMETICS κατάφερε να διακριθεί στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού VEGAN AWARDS, κατακτώντας αυτήν τη φορά τρία νέα πολύτιμα βραβεία!

GOLD Vegan Award – Face Scrub!

Χρυσό Βραβείο για το Face Scrub AVGERINOS COSMETICS στα Vegan Awards 2023! Η περιποίηση του προσώπου σας αξίζει τα καλύτερα, όπως αυτό το φυσικό τζελ απολέπισης με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και απολαυστικό άρωμα μαστίχας που προσφέρει μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας.

SILVER Vegan Award – Κρέμες Χεριών & Σώματος!

Αργυρό Βραβείο για τη σειρά με Κρέμες Xεριών και Σώματος της AVGERINOS COSMETICS στα Vegan Awards 2023! Οι πλούσιες συνθέσεις τους με φυτικά έλαια όπως λάδι Macadamia και βούτυρο karité, διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν για την εντατική θρέψη, ενυδάτωση και λείανση που προσφέρουν. Ανακαλύψτε τις σε 8 διαφορετικά αρώματα – Baby Talc, Queen, My Musk, Perla, Coco Dream, Avra, Stars και Hammam.

BRONZE Vegan Award – Ενυδατική Κρέμα Προσώπου 24h!

Χάλκινο Βραβείο για την Ενυδατική Κρέμα Προσώπου 24h της AVGERINOS COSMETICS στα Vegan Awards 2023! Μία ενυδατική κρέμα 24ωρης δράσης με  92,5 % συστατικά φυσικής προέλευσης. Η εξειδικευμένη σύνθεσή της – ένα ειδικό σύμπλοκο από πρόδρομα μόρια υαλουρονικού οξέος – μιμείται τη δράση της μεσοθεραπείας επιτρέποντας καλύτερη διαδερμική κυκλοφορία των δραστικών συστατικών, επομένως και βαθύτερη ενυδάτωση μέχρι τον συνδετικό ιστό.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας, η φιλοσοφία μας βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και της αρωματοθεραπείας, προσφέροντας προϊόντα με πολλαπλά οφέλη και πραγματικό αποτέλεσμα, που σέβονται την επιδερμίδα και το περιβάλλον. 🖤

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *