Απολαύστε extra ενυδάτωση και απαλότητα, ειδικά εν μέσω χειμώνα.

Χέρια απαλά και λεία, προστατευμένα από το κρύο και το ενοχλητικό «σκάσιμο». Με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας τα χέρια σου υποφέρουν, εμφανίζοντας σημάδια έντονης ξηρότητας που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και σοβαρά «σκασίματα» στην επιδερμίδα. Η κατάσταση γίνεται περισσότερο δύσκολη με τη χρήση αντισηπτικών τα οποία επιβαρύνουν τα χέρια σου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταλήγουν άγρια, αφυδατωμένα και τραχιά.

Μήπως έφτασε η ώρα να σκεφτείς ποια κρέμα χεριών θα επιλέξεις για να είσαι full ενυδατωμένη και προστατευμένη παρά το κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του χειμώνα; Εάν θέλεις να χαρίσεις στα ταλαιπωρημένα σου χέρια μια απολαυστική δόση περιποίησης, η συλλογή από Κρέμες Xεριών και Σώματος της AVGERINOS COSMETICS θα σου προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση που διαρκεί.

Περιποίηση με vegan χαρακτήρα!

Πλούσιες και απολαυστικές συνθέσεις από φυτικά έλαια όπως Macadamia λάδι, και βούτυρο karité  προσφέροουν εντατική θρέψη, ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας ενώ μπορείς να τις ανακαλύψεις και στα 8 signature αρώματά μας!

Το καλύτερο;

Όλες οι Κρέμες Xεριών και Σώματος AVGERINOS COSMETICS διακρίθηκανμεΑργυρό Βραβείο στα Vegan Awards 2023! Περιποίηση με «πράσινο» χαρακτήρα και αληθινά αποτέλεσματα!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *