Ο ερχομός της Άνοιξης αποτελούσε ανέκαθεν μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας! Φέτος, υποδεχόμαστε τον Μάρτιο με διάθεση για βόλτες, έρωτα και spring vibes! Ο Μάρτιος λοιπόν έχει άρωμα… FAIRYDUST! Ένα μοναδικό ρομαντικό blend από αρώματα άνθους πορτοκαλιάς, κρίνο και μόσχο. Η γοητεία και η αθωότητα ενώνονται σε ένα δυναμικό άρωμα που θα σας ξεσηκώσει! Ένα άρωμα ιδιαίτερο, που για όλο τον Μάρτιο μπορείτε να το αποκτήσετε σε μοναδική προσφορά 1+1!  για όλο τον μήνα!

Γοητεία και αθωότητα σε ένα μοναδικό αρωματικό blend

Στην AVGERINOS Cosmetics πρεσβεύουμε τη δύναμη της φύσης και της αρωματοθεραπείας και γνωρίζουμε τι επίδραση μπορεί μία εσάνς να έχει στη διάθεσή μας! Όπως κάθε σεζόν έχει τον δικό της χαρακτήρα, έτσι αξίζει να έχει και το δικό της, μοναδικό άρωμα, που θα «σφραγίζει» και θα δίνει το δικό του στίγμα στις εμφανίσεις μας.

Αποκτήστε το FAIRY DUST Eau de Parfum σε πακέτο 1+1 έως και τις 31/3 στο www.avgerinoscosmetics.gr ή στα καταστήματά μας:

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 ☎️ 210 8086316
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

Κάθε μήνα, ένα προϊόν γίνεται «πρωταγωνιστής» στη ρουτίνα περιποίησής μας και μας δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσουμε σε special offer 1+1!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *