Πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας ή αλλιώς, ένα μυστικό που γνωρίζουν καλά όλες οι ενημερωμένες skincare lovers! Μία σωστή ρουτίνα πρωινής περιποίησης με βασικά αλλά αποτελεσματικά βήματα, είναι το κλεδί για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μία την καλύτερη «βάση».

Τα skincare essentials της AVGERINOS COSMETICS χαρίζουν στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς την προσοχή που της αξίζει και την αναδεικνύουν στο καλύτερο πρωινό «ξύπνημα» για την επιδερμίδα σας!

BHMA 1 – ο καθαρισμός

Και όμως! Ο καθαρισμός της επιδερμίδας κάθε πρωί είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για δέρμα που «αναπνέει», ακόμη κι αν έχει προηγηθεί σχολαστικό ντεμακιγιάζ το προηγούμενο βράδυ! Βήμα πρώτο λοιπόν, λίγες σταγόνες από το Face Cleansing Gel! Ο απαλός αφρός που δημιουργεί, απομακρύνει τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη, έτοιμη για το skincare που θα ακολουθήσει!

BHMA 2 – η ενυδάτωση

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας, εφαρμόστε λίγη ποσότητα από την Ενυδατική Κρέμα Προσώπου AVGERINOS COSMETICS και απολαύστε την αίσθηση της άμεσης αναζωογόνησης. Η ενυδάτωση που χαρίζει, θα διαρκέσει όλη την ημέρα, ακόμη και κάτω από το μακιγιάζ σας!

BHMA 3 – κάλυψη και προστασία

Η πιο «έξυπνη» κίνηση της πρωινής σας ρουτίνας! Η DD Cream, μία Κρέμα Προσώπου με Χρώμα και spf20 είναι το ιδανικό φινίρισμα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας το πρωί, χαρίζοντάς σας πολλαπλά οφέλη και δράσεις σε ένα μόνο προϊόν – βραβευμένο με Bronze Award στα Prix De Beaute 2021! Απολαύστε αποτέλεσμα ενυδατικής κρέμας, αντηλιακού και foundation σε μία μόνο κίνηση και ολοκληρώστε με τον καλύτερο τρόπο το morning skincare ritual σας!

Ανακαλύψτε όλα τα must-haves για το πιο αποτελεσματικό πρωινό skincare στο www.avgerinoscosmetics.gr και στα καταστήματά μας:

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901
📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844
📍 Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 ☎️ 210 8086316
📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *