ΧΟΝΔΡΙΚΗ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Το online κατάστημα μας απευθύνεται και εξυπηρετεί και τους πελάτες χονδρικής οι οποίοι μπορούν να παραγγέλνουν γρήγορα κι εύκολα.
Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα σε τιμές χονδρικής σε καταστήματα παροχής υπηρεσιών όπως ινστιτούτα ομορφιάς, κομμωτήρια, SPA, φροντίδα νυχιών, φυσικοθεραπευτήρια, ιατρεία, ξενοδοχεία και φαρμακεία.
Αν είστε πελάτης χονδρικής μπορείτε να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημά μας, καταχωρώντας τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Σύντομα και αφότου λάβουμε την αίτησή σας θα ειδοποιηθείτε με ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Με την επιτυχή εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις μειωμένες τιμές μας και σε ειδικές προσφορές για πελάτες χονδρικής.

Στις τιμές χονδρικής η ελάχιστη παραγγελία είναι 300ευρώ για την πρώτη παραγγελία και 50 ευρώ για κάθε επόμενη παραγγελία προ ΦΠΑ.

Tα μεταφορικά είναι δωρεάν για τις παραγγελίες άνω των 100 ευρώ προ ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για φυλλάδια, τιμοκαταλόγους, δείγματα και σακούλες μεταπώλησης, συμπληρώστε το στα σχόλια κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Στοιχεία Λογαριασμού / Φόρμα Εγγραφής:

Σύνδεση

Εγγραφή

Αριθμός Φορολογικού Μητρώου / VAT number

Αριθμός κινητού (χωρίς +30)

Φωτογραφία της ταυτότητας σας μπροστά (επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων jpg,pdf,png,gif έως 3MB)

Φωτογραφία της ταυτότητας σας πίσω (επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων jpg,pdf,png,gif έως 3MB)

Πτυχίο ή κάρτα σχολής ομορφιάς του παρόντος χρόνου ή και σεμινάρια σε ισχύ (επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων jpg,pdf,png,gif έως 3MB)

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στο πολιτική απορρήτου.

 

Για ενημέρωση παραγγελιών καλέστε 210-2796238 και στο 6974123894

espa
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0