ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Avgerinos cosmetics: Εκεί που η φύση συναντά την πολυτέλεια

Η Φιλοσοφία μας:

Αυτοπεποίθηση μέσα από την αυθεντικότητα:

Στην Avgerinos Cosmetics, η φιλοσοφία μας εστιάζει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας μέσω της αυθεντικής ομορφιάς. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα προς τα έξω και ανθίζει όταν νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας. Γι’ αυτό, προσφέρουμε μια σειρά από φυσικά, vegan και cruelty-free προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σχεδιασμένα να αναδείξουν τη φυσική σας λάμψη.

Φυσικά συστατικά, ορατά αποτελέσματα:

Χρησιμοποιούμε τα αγνότερα φυσικά συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη τους. Κάθε προϊόν μας περνάει από αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και την ασφάλειά του.

Συνεχής εξέλιξη:

Είμαστε μια εταιρεία που εστιάζει στην καινοτομία και την εξέλιξη. Αναζητούμε συνεχώς νέες φόρμουλες και τεχνολογίες για να προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

Συμμετοχή στην κοινότητα:

Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και στην προσφορά προς την κοινότητα. Υποστηρίζουμε ενεργά διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Επιλέγοντας Avgerinos Cosmetics:

  • Επενδύετε στην αυθεντική ομορφιά σας.
  • Απολαμβάνετε ορατά αποτελέσματα με φυσικά συστατικά.
  • Βιώνετε μια εμπειρία περιποίησης γεμάτη αγάπη και φροντίδα.
  • Υποστηρίζετε μια εταιρεία που εστιάζει στην καινοτομία και την εξέλιξη.
  • Συμβάλλετε σε μια καλύτερη κοινωνία.

Μια Ιστορία Καινοτομίας:

Η Avgerinos Cosmetics είναι µια οικογενειακή επιχείρηση φαρµακοποιών µε έδρα την Αθήνα, που ξεκίνησε την δράση της πριν από πολλά χρόνια (1964) από το εργαστήριο του φαρµακείου της. Εμπνευσμένοι από το φαρμακευτικό μας υπόβαθρο και το πάθος για καινοτομία, οραματιστήκαμε την παραγωγή φυσικών, vegan προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που μπορούν να ταιριάξουν με την αποτελεσματικότητα των πολυτελών προϊόντων, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της φυσικής περιποίησης και των επιστημονικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων και στη συνέχεια αναβαθμίζοντας την εμπειρία με πολυτελή συσκευασία, κάνοντας την αυτοφροντίδα μια καθημερινή ιεροτελεστία που θα εκτιμήσετε. Έτσι γεννήθηκε η Avgerinos Cosmetics η οποία είναι πλέον µία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα, µε αύξηση πωλήσεων περίπου 30% ετησίως και ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαµβάνει πολυάριθµους διανοµείς στη χώρα µας και στο εξωτερικό. Στην Αθήνα διαθέτουµε 5 καταστήµατα αποκλειστικής διάθεσης στις καλύτερες εµπορικές ζώνες και διαθέτουµε τα προϊόντα µας σε πάνω από 800 καταστήµατα σε όλο τον κόσµο.Σήµερα, µε την µακρά παράδοση που έχει στο πεδίο της φυσικής αισθητικής, η οικογένεια αναπτύσσει µια ξεχωριστή δραστηριότητα αποκλειστικά για σύγχρονα, υψηλής ποιότητας Vegan και φυσικά προϊόντα που ωφελούν συνολικά το πρόσωπο, το δέρµα και το σώµα. 

Πιστοποιήσεις, Εγγυημένα Αποτελέσματα

Οι συνθέσεις μας υποβάλλονται σε αυστηρές ανεξάρτητες δοκιμές για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τις πιστοποιήσεις μας:

  • Vegan
  • Χωρίς Γλουτένη
  • Cruelty-Free
  • Δερματολογικά Ελεγμένα

 

espa
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0