ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η αλλαγή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία με πλήρες περιεχόμενο και εφόσον θα συνοδεύονται από το ειδικό παραστατικό αλλαγής ή την απόδειξη αγοράς.

Για οποιοδήποτε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές, έχει ανοιχτεί, έχει χρησιμοποιηθεί ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα γίνεται δεκτή η αλλαγή.

Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στον πελάτη κατά την αποστολή του προϊόντος (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη).

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται υπ’ ευθύνη του Πελάτη.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή προϊόντων και αντικατάσταση αυτών λόγω προβληματικής συσκευασίας, αλλοιωμένου προϊόντος ή σε περίπτωση καταστροφής λόγω μεταφοράς αφού σταλεί ενημέρωση και φωτογραφία στο email:

infο@avgerinoscosmetics.gr

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από το ειδικό παραστατικό αλλαγής ή την απόδειξη αγοράς.

Τα είδη περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Για λόγους υγιεινής, οι υγρές βάσεις μακιγιάζ (dd κρέμα προσώπου, let’s sparkle) δεν επιστρέφονται.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που έχουν πουληθεί σε ενέργειες BLACK FRIDAY.

Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν πρωτίστως στον πελάτη κατά την αποστολή του προϊόντος και επιστρέφονται σε αυτόν μετά τον έλεγχο του και εφόσον επιβεβαιωθεί η προβληματική του φύση, σε ΙΒΑΝ που θα υποδείξει ο ίδιος πελάτης και μόνο.

Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:

21 Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ, 15127 ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ, T +30 210 2796238

espa
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0